1. KOLAGENSKE NAPRAVE ZA WELLNESS, HOTELE IN LEPOTNE SALONE

 

NASVET: LEŽALNE NAPRAVE:

Je še kaj bolj sproščujočega od ležanja in tega, da ne počnete popolnoma nič? Uživajte v terapiji in prijetno toplem sanjarjenju ob poslušanju glasbe po vašem izboru. Ali morda še bolje - s popolno wellness napravo. Ob koncu prve terapije se boste počutili pomlajeni, vaša koža bo mehka in svilnata. Naprave Dr. Müller Collagenic so zaradi lepoti in zdravju koristnih učinkov prava inovativna pridobitev vsakega wellness centra, hotela, lepotnega salona... Oksigeniranje in razstrupljanje kože, zmanjševanje celulita in vsesplošni učinek proti staranju je zgolj nekaj od koristi za lepoto in zdravje vaših strank.

KORISTI TERAPIJE Z RDEČO SVETLOBO:

- Ob prodaji celotnega paketa za pomlajevanje vidno učinkuje proti staranju
- Vpliva na dobro počutje zaradi sproščanja serotonina, hormona sreče
- Zgladi kožo, koža je občutno mehkejša
- Zmanjšuje celulit
- Oksigenizira in razstruplja kožo

PRODAJNE MOŽNOSTI:

- Izvrstno za prodajo posamičnih terapij enodnevnim obiskovalcem
- Izvrstno za prodajo kot paket za pomlajevanje stalnim strankam
- Terapije se lahko vključijo v wellness paket
- Možnost novega dohodka


2. KOLAGENSKE NAPRAVE ZA FITNES

 

NASVET: LEŽALNE NAPRAVE:

Terapija z rdečo svetlobo v ležalni napravi Collagenic je popoln zaključek obiska fitnesa. Terapija je izvrsten način, da se ohladimo po intenzivni telesni vadbi. Nič ni boljšega od tega, da svojemu telesu privoščite trdo zasluženi počitek tako, da se uležete in pomlajujete. Rdeča svetloba oddaja energijo, ki jo vaše telo potrebuje za procese obnavljanja. Poleg tega pa tudi zgladi kožo, kar boste občutili že po eni sami terapiji. Dolgoročno in s pogosto uporabo (dva do trikrat na teden, pet ali več tednov zapored) pa bodo uporabniki opazili pomlajevalne učinke. Pomladitev bo občutno intenzivnejša v kombinaciji z zdravim življenjskim slogom (brez kajenja, zdravim načinom prehranjevanja, dovolj spanja, itd.). Zdrav način življenja je poglavitni razlog za obisk telovadnice. Povedano enostavno: kolagenska terapija dopolnjuje vadbo.

NASVET: STOJEČE NAPRAVE:

Stoječa naprava Collagenic se lahko uporablja tudi za ogrevanje pred začetkom vadbe v fitnesu. Še posebej na vibracijski plošči v kombinaciji s programom Active. Ta možnost pospeši krvni obtok in odpravi napetost v mišicah. Stoječa naprava Collagenic je idealna za postavitev v prostore za preoblačenje ali v sam fitnes studio. Lahko pa napravo opremite s kabino za preoblačenje in jo nato postavite kamorkoli, saj tako vašim strankam vedno zagotovite zasebnost.

KORISTI TERAPIJE Z RDEČO SVETLOBO V FITNESIH:

- Odpravlja bolečino - kar je izvrstno za zdravljenje športnih poškodb, mišičnih bolečin in napetosti
- Pomaga pri hujšanju; hormon serotonin zavira apetit
- Vrača energijo in izboljšuje razpoloženje, saj kolagenska svetloba deluje kot mehanizem nagrajevanja - sproščajo se endorfini
- Stimulira krvni obtok, zlasti v kombinaciji z vibracijsko ploščo v stoječi napravi
- Popoln način ogrevanja ali ohlajanja

PRODAJNE MOŽNOSTI:

- Izvrstno za prodajo kot paket terapij v namene pomlajevanja
- Izvrstno za prodajo posamičnih terapij, vključenih v vaš paket vadbe z osebnim trenerjem
- Možna vključitev naročnine v mesečno karto, prodaja posamičnih terapij ali skupaj
v paketu za zainteresirane obiskovalce


3. KOLAGENSKE NAPRAVE V SOLARIJIH

 

NASVET: LEŽALNE ALI STOJEČE NAPRAVE:

Lastniki solarnih studiev kot profesionalni ponudniki svoje stranke oskrbujejo z energijo, ki jo svetloba oddaja. Z energijo naprav Collagenic se vaše stranke lahko pomladijo, ter tako ohranijo svojo energijo v ravnotežju. V vašem solariju je dodatna ponudba bodisi ležalne bodisi stoječe naprave Collagenic dobra investicija. Ker naprava z rdečo svetlobno terapijo pritegne drugačno ciljno skupino, lahko v vaš solarij pripeljete nove stranke. Za stranke, ki obiskujejo solarij, priporočamo kolagensko terapijo vsakokrat po dveh uporabah solarija.

KORISTI TERAPIJE Z RDEČO SVETLOBO ZA SOLARIJE:

- Vidno učinkuje proti staranju, ki je lahko stranski učinek pretiranega sončenja
- Zmanjšuje kožne madeže, kot so sončne pege ali starostne lise
- Zgladi kožo

PRODAJNE MOŽNOSTI:

- Izvrstno za prodajo v pomlajevalnih programih
- Privabite nove stranke v svoj salon!


4. KOLAGENSKE NAPRAVE V KOZMETIČNIH SALONIH

 

NASVET: LEŽALNE NAPRAVE:

Preprosto zaradi vseh dokazanih lepotnih koristi. Ljudje obiskujejo kozmetične salone, ker si želijo izboljšanega, bolj zdravega, čistejšega in lepšega videza. Zaradi koristi, kot so manj kožnih madežev, zmanjšanje celulita in vidno delovanje proti staranju, so naprave Dr. Müller Collagenic (in vse ostale naprave) prava izbira za vsak kozmetični salon. Kolagenska terapija je zlasti pred začetkom obrazne nege odličen način priprave kože. Koža vaše stranke bo topla, pore pa odprte, zato bodo očiščevalni tretmaji - kot na primer pilingi, voskanje in vlaženje obraza - bolj učinkoviti. Koža se bo odzvala s stimulacijo krvnega obtoka, zaradi česar se bosta povečala tudi oksigenacija in razstrupljanje kože. Povečana tvorba kolagena in elastina v kožnih celicah povzroči izginjanje drobnih gubic, večje gube pa postanejo manj vidne. Rdeča svetlobna terapija koži povrne njen mladostni sijaj in videz, zaradi česar je vidno pomlajena.

KORISTI TERAPIJE Z RDEČO SVETLOBO ZA KOZMETIČNE SALONE:

- Vidno učinkuje proti staranju, kolagenska svetloba z obnovo kolagena in elastina zmanjšuje gube in drobne gubice
- Zgladi kožo
- Zmanjšuje velikost por
- Zmanjšuje kožne madeže...

PRODAJNE MOŽNOSTI:

- Izvrstno za prodajo kot posamična terapija pred nego kože
- Izvrstno za prodajo v pomlajevalnih programih
- Privablja nove stranke v vaš salon!


5. KOLAGENSKE NAPRAVE V HOTELIH

 

NASVET: LEŽALNE NAPRAVE:

Sprostite se, uležite se in uživajte v času zase, medtem ko se pomlajujete. Naprave z rdečo svetlobno terapijo so kot balzam za telo in dušo vaših strank. Če želite svojim gostom ponuditi prijetno, udobno in sproščujoče bivanje, bo rdeča svetlobna terapija pripomogla k zadovoljstvu strank. Za poslovne goste je posamična rdeča svetlobna terapija odličen način sprostitve po napornem dnevu in sestankih. V udobnem ležečem položaju si privoščijo zasluženi počitek. Med terapijo se bodo napolnili z energijo ob poslušanju glasbe z lastnega telefona in uživanjem v osvežujoči aromaterapiji in hladnem pršenju vodne pare, kar bo še izboljšalo njihovo wellness izkušnjo. Za počitniške goste je rdeča svetlobna terapija popoln način za pomlajevanje. Tudi če se vaše stranke rade sončijo čez dan, se to lahko izvrstno kombinira z napravo Collagenic. Program pomlajevanja aktivira tvorbo kolagena v koži, zaradi česar se bodo gube in gubice zmanjšale, koža bo postala bolj gladka, med oddihom pa bodo celo zmanjšali celulit. Ob koncu počitnikovanja v vašem hotelu se bodo vaši gostje počutili in bodo tudi videti mlajši!

KORISTI TERAPIJE Z RDEČO SVETLOBO V HOTELIH:

- Svojim gostom ponudite trenutke sprostitve
- Dobro počutje zaradi sproščanja serotonina, hormona sreče
- Blaženje bolečin - odpravlja napetosti in blaži bolečine v mišicah
- Zmanjša sončne in starostne pege
- Pomladi in zgladi kožo

PRODAJNE MOŽNOSTI:

- Izvrstno za prodajo posamičnih sprostitvenih terapij vašim poslovnim gostom
- Izvrstno za prodajo v kombinaciji z ostalimi wellness storitvami, ki jih nudite v hotelu, na primer s savno
- Počitniškim gostom lahko ponudite možnost popolnega paketa za pomlajevanje


Zaradi vseh pozitivnih vplivov kolagenska svetlobna terapija koži povrne mladostni sijaj in videz  in zato vidno deluje proti staranju. Počutili se boste in videti boste mlajši!

 

forever yung

Podkategorije

stran 1 od 2

    

 

Wellness & Beautylogo mod

EMAGO

Helena Bezjak s.p.

Tel.: +386-41-570 220, E-mail: info@emago.si

 

    

 

Domov | Terapija s svetlobo - KolarijiBeauty Light terapija | Produkti  | Vprašanja in odgovori | Kontakt


 

Piškotki in zasebnost